Side header image

Afgelast! Croque-Notes zingt Georges Brassens

Beste genodigden en geïnteresseerden

In navolging van de rectorale richtlijnen die gisteren werden rondgestuurd naar alle studenten en personeelsleden van de UAntwerpen, heeft de Cultuurdienst jammer genoeg moeten beslissen om dit evenement af te lasten.

Er wordt nog bekeken of we dit evenement in de toekomst op een ander moment kunnen laten plaatsvinden, maar het is momenteel te vroeg om hier uitspraken over te doen.

We wensen alvast iedereen een goede gezondheid toe en hopen u snel weer te mogen verwelkomen op een van onze evenementen.

Met vriendelijke groeten,
De Cultuurdienst

 

 

Brassens was een eigenzinnig troubadour, vertolker van Franse literatuur en volksverhalen, en schepper van een eigen universum. Ironisch, dikwijls gedurfd, soms er los over - maar meestal met respect. La musique porte les textes aux gens - je chante pour les concierges cultivés.

We genieten vanavond van de 'grote' literatuur die hij op muziek zette, en maken kennis met 'zijn gedacht' over de mens, met al zijn hebbelijke en onhebbelijke kanten. Misschien oefenen we zelfs de imparfait. Studenten en concierges aller landen - soyez les bienvenus.

Brasserie Croque-Notes: Jo Vermeulen (zang en gitaar), Veerle Verhulst (viool), Kris Van Daele (contrabas), Jan Moonen (gitaar), Tom Meeuws (percussie)

 

Wanneer? 25 maart 2020 om 20uur
Waar? Gebouw van de Grauwzusters, Lange Sint-Annastraat 7 te 2000 Antwerpen