Side header image

Circus Ronaldo: La Cucina dell'Arte

Van kindsbeen af bespelen de broers David en Danny Ronaldo de komedie der menselijke zwakheden, ‘de clown’. De dwaze, menselijke machtsspelletjes zijn ook in La Cucina dell’Arte het hoofdthema. De hiërarchie achter de potten en pannen en de relatie tussen de meesterkok en het keukenhulpje zijn droomsituaties voor deze clowns.

Danny Ronaldo ging in de leer bij de Siciliaanse meesterpizzajolo Paolino Bucca en een XIXde-eeuwse keukenkar op karrewielen werd aanzienlijk gevuld met porseleinen serviezen en de nodige eetbare en jongleerbare voedingsstoffen. Eens de fragiele keukenkastjes opengaan, begint een accordeon zijn eigen leven te leiden, spelen de lepels een tarantella op de wijnflessen en kan het ‘breekbare’ spektakel beginnen…

La Cucina heeft vijfsterrenrecensies en staande ovaties ontvangen van Reykjavik tot in Lissabon, van Sydney tot Hong Kong. Intussen heeft de voorstelling iets legendarisch en staat het bovenaan de lijst van meeste buitenlandse opvoeringen door Vlaamse podium kunstenaars. Na meer dan 500 voorstellingen, 150.000 km on the road, 4.500 gebroken borden en meer dan 800 kg deeg, willen Danny en David Ronaldo hun voorstelling ook op onze campus Middelheim brengen.

 

Praktisch : 
22 en 24 mei 2019 om 20u
Campus Middelheim 
Grasveld komida
Middelheimlaan 1 
2020 Antwerpen

Tickets : 

Reserveer hier je ticket voor woensdag 22 mei 2019
Reserveer hier je ticket voor vrijdag 24 mei 2019

Gratis met je UAntwerpen Plus Pass (slechts 1 ticket per pas)
€10 zonder UAntwerpen Plus Pass  


!! LET OP !!  Indien we uw betaling niet binnen de 5 werkdagen hebben ontvangen, vervalt uw volledige reservatie.

 

Vlaamse Cultuurprijs 2018 voor Circus (BE)