Programma Kerst op UAntwerpen | 19.12.2019

12.00 - 17.00 uur: Kerstmarkt (Hof van Liere)

De kerstmarkt vindt plaats op de grote (besneeuwde) binnenplaats van het Hof van Liere (Prinsstraat 13) – tot nader order nog steeds de meest stemmige omgeving van onze universiteit. De studentikoze kerstkraampjes zijn allemaal om ter mooist versierd, maar op het einde van de rit kroont de Pastorale Dienst er slechts eentje tot winnaar.

Naast deze kerststalletjes waar je lekker kan eten en drinken, zijn er enkele andere kraampjes, leuke sfeermuziek en kan je informatie vinden over het project dat we dit jaar steunen.

Voor de sportievelingen organiseert de Sportraad naar goede gewoonte een kerstbomenrace met fantastische prijzen voor de snelste ploegen – het artikel in de krant krijg je er gratis bij. Meedoen? Schrijf je dan in via het secretariaat van de Sportraad of ter plaatse.

17.00 - 18.30 uur: Gratis vat en kerstveiling (Agora)

Hier kan je zowel echte koopjes doen als bieden op de diverse, vaak exclusieve items die hier onder de hamer gaan.

19.00 - 21.00 uur: komida Christmas tapas (komida@Stadscampus)

Ook dit jaar neemt de kerstgourmet de vorm aan van een volledig verzorgd buffet à volonté met uitgelezen tapa's – inclusief een glas rode wijn of frisdrank, dessert en koffie of thee. Inschrijven voor al dit lekkers kost € 12 en kan tot en met dinsdag 17 december. 

Inschrijven kan door een mail te sturen naar gert.vanlangendonck@uantwerpen.be. Vergeet hierbij zeker niet te vermelden of je met andere mensen wil samen eten. Betaling gebeurt bij inschrijving of aan de kassa ter plaatse. Mocht je willen betalen via academisch krediet of een andere optie dan kan je contact opnemen met gert.vanlangendonck@uantwerpen.be. Voor elke verkochte maaltijd gaat er een stevig bedrag naar het gesteunde project

21.00 - 22.00 uur: Kerstconcert Amahoro (Ignatiuskapel)

Een gratis en supergezellig kerstconcert van Amahoro sluit Kerst op UAntwerpen af. Achteraf kan je je laven aan de nodige vuurtjes, glühwein en warme chocolademelk.

Sfeerbeelden