Start to Rubi

Are you ready to Rubi?

Op donderdag 14 oktober om 19:00 zijn de studenten van UAntwerpen welkom in de Arenberg voor een comedyavond vol lite jokes van Sergej, Manu en Dara.

Wat kost dat? Niets !
Dit is een cadeautje van UAntwerpen voor haar studenten. Reserveren is wel verplicht. Schrijf je in en Start to Rubi: start jouw cultuuravontuur aan UAntwerpen.

Voor de comedyavond krijg je de kans om nieuwe medestudenten te leren kennen tijdens een heerlijke (gratis!) maaltijd van de komida. Schrijf je hieronder in en wordt gematcht met drie nieuwe medestudenten om samen te dineren voor de start van de comedyavond!

Graag samen met nieuwe medestudenten gratis eten in de komida voordat jullie naar de comedyavond gaan?

Manu Moreau

"Hij begon op het podium als flauwe plezante, maar inmiddels vindt hij het minstens even leuk om de spotlight te laten shinen op anderen. Als host/MC (master of ceremony) bij WordWa(a)r, You On Stage en ook Grab The Mic maakt hij regelmatig de bruggetjes tussen artiesten. Af en toe zelfs op poëzie-, theater- of muziekfestivals. Vanavond warmt hij de boel op voordat onze headliner die afbreekt!"

Sergej Lopouchanski

"Sergej is al enkele jaren een vaste waarde in het Vlaamse comedy landschap. Als finalist van Lunatcis Comedy Award en overenthousiaste MC van menig open-mic avond in Vlaanderen, hij behoort tot een van de grote talenten van de nieuwe lichting Vlaamse comedians. Als 1ste generatie migrant uit de Sovjet-Unie combineert hij rake observaties over het Vlaamse leven met een kindse speelsheid die zijn uiterlijk niet doet vermoeden. Een teddybeer met een gemeen kantje, meer kun je toch niet willen in je humor?"

Dara Sheikhi

"Dara Sheikhi is geboren in Aleppo, Syrië. In 2015 ontvluchtte hij de oorlog en kwam hij aan in België. De eerste negen maanden bracht hij door in het opvangcentrum van Kapellen. In 2017 verwerkte hij samen met andere vluchtelingen zijn ervaringen in de succesvolle theatervoorstelling Dying For Life. Dara is biochemicus van opleiding en had voordien niks met cultuur. Nadat hij zich heeft ontpopt tot acteur, waagt hij zich nu aan stand up comedy."