Side header image

Een kamer aanvragen

Je zoekt een kamer voor het academiejaar 2019-2020 ? Je kan je reeds aanmelden voor een kamer in het home op de Campus Drie Eiken, voor een budgetvriendelijke kamer op de Stadscampus of een kamer in het TPC. Om in aanmerking te komen moet je student zijn (of worden) van de Universiteit Antwerpen. Je vraagt een kamer aan op de campus waar je ook effectief gaat studeren. 

Stadscampus

Om een kamer aan te vragen in de stad moet je een aanvraagformulier invullen. Zorg ervoor dat je het tijdig opstuurt, samen met een kopie van het aanslagbiljet van de belastingen van je ouders (aanslagjaar 2018 - inkomsten 2017). Aanvragen die toekomen na 24 juni worden niet meer behandeld. Je kan het aanvraagformulier hier opladen.

Uiterlijk begin juli krijg je een antwoord. Als er een kamer toegewezen wordt, kan je een afspraak maken voor een bezichtiging alvorens een definitieve beslissing te nemen in verband met de kamerreservatie. Als er geen kamer toegewezen wordt, komt je naam op een wachtlijst. De verantwoordelijke zal je in de loop van de zomervakantie contacteren als er nog kamers vrijkomen in het pand  in de Rodestraat of in een ander pand van dezelfde privéverhuurder.

Je kan het aanvraagformulier hier opladen.

Voor meer informatie kan je terecht bij anne.vandenbogaert@uantwerpen.be, fleur.zagers@uantwerpen.be of annick.flour@uantwerpen.be.