Dries Geysen

Ik voel de drang om mijn passie voor architectuur zoveel mogelijk te delen en over te dragen


Dries Geysen

Dries Geysen is aangesteld als praktijkassistent Ontwerpen in de 1e bachelor architectuur. Naast ‘Initiatie Ontwerp’ en ‘Architectuur en Wonen’ maakt ook de begeleiding van de jaarlijkse studiereis deel uit van zijn taken.

Dries start steeds vanuit passie en binnen de job van architect voelt hij de drang om deze passie met zo veel mogelijk mensen te delen en over te dragen. Dries vindt “het proces” uiterst belangrijk en daarom verlangt hij dat opdrachtgevers hieraan bewust en actief deelnemen. Naast het delen van deze passie met particuliere en openbare opdrachtgevers, wil hij studenten graag injecteren met dezelfde passie. Hij wil jonge architecten in spe triggeren, uitdagen en laten meedrijven op zijn enthousiasme dat hij heeft ten opzichte van een moeilijk (maar mooi) vak.

Dries Geysen en de praktijk

Dries studeerde architectuur aan de Henry Van de Velde Instituut (later Artesis Hogeschool) te Antwerpen. Na zijn studie deed Dries stage bij Planners (Antwerpen) en LV-architecten (Wuustwezel).

In 2013 startte Dries samen met twee bevriende architecten Objekt Architecten (Aalst). In 2016 verliet Dries Objekt Architecten en ging hij verder onder de naam Buro Bauer (Antwerpen). Buro Bauer is een down to earth ontwerpteam dat naar vanzelfsprekende architectuuroplossingen zoekt die ondersteunend werken voor mens en maatschappij.

Contact

Bezoek de persoonlijke pagina's van Dries Geysen
Dries.geysen@uantwerpen.be