Side header image

Postgraduaat in het innoverend ondernemen: profiel

o.v.: Het postgraduaat Innoverend Ondernemen zal vanaf het academiejaar 2020-2021 niet langer aangeboden worden bij Universiteit Antwerpen. Je kan het postgraduaat nog wel volgen bij één van de andere instellingen. Voor meer informatie surf naar www.innoverendondernemen.be.

Wat?

Werkervaring en sociale & professionele competenties zijn voor ingenieurs belangrijker dan ooit. Met het Postgraduaat Innoverend Ondernemen voor ingenieurs krijg je de kans om unieke werkervaring op te doen in een uitdagende werkomgeving via innovatieve projecten.

Daarbij kan je inspelen op je eigen interesses en de vaardigheden die je wilt trainen. Hierdoor stimuleer je je ondernemers-, management- en innovatiecompetenties en een verdere specialisatie in een specifiek domein. Zo geef je jouw opleiding een heel persoonlijke invulling en versterk jij je profiel én carrièrekansen.

Programma gezamenlijk aangeboden door KU Leuven, Universiteit Gent, Universiteit Hasselt en Vrije Universiteit Brussel en gefinancierd door Vlaio.

Voor wie?

Net-afgestudeerden

Deze opleiding is voor studenten die zich niet alleen technisch verder willen verdiepen, maar ook hun persoonlijke, innovatie- en ondernemerscompetenties verder willen ontwikkelen. Je bent geïnteresseerd in innovatie en wilt graag ervaring opdoen in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve projecten in een organisatie en/of in teamverband. Je bent een doener en vindt het een uitdaging om iets te ontwikkelen en implementeren dat in een reële werkomgeving werkt.

Professionals

Je hebt al enkele jaren werkervaring? Grijp de kans om je verder te specialiseren in de meest innovatieve technologieën, een project voor je bedrijf te realiseren, jezelf te heroriënteren of onder begeleiding de eerste stap te zetten naar je eigen onderneming.