YoCoach lanceren gaf haar een enorme kick

Joycka is sinds kort student-ondernemer

Joycka: "Al zeg ik het zelf, dat klinkt en voelt goed. De dag dat ik YoCoach lanceerde, gaf het mij een enorme kick. Eindelijk kon ik terug iets gaan betekenen voor de jeugd door een plaats te creëren waar ze hun hart kunnen luchten. Bovendien kan ik me onderscheiden van andere kinder- en jongerencoaches doordat ‘leren leren’ ook een plekje kreeg in het concept.

"Ik weet van mezelf: als ik echt iets wil, dan zal ik er alles aan doen om het te verwezenlijken."

Ik heb energie voor tien, maar ik moet ondertussen ook nog een thesis schrijven. Ik volg namelijk de master in de filmstudies en visuele cultuur. Het evenwicht tussen YoCoach en mijn studies blijft een zoektocht. Ik ben iedere ochtend vroeg uit de veren om zoveel mogelijk uit mijn dag te halen (Google-tip: miracle morning). Het is hard werken om alles bol te werken (ja, het cliché klopt), maar de afgelopen jaren heb ik ook niets anders geweten. Ik heb een master in de criminologie behaald, een specifieke lerarenopleiding gevolgd én een jaar voor de klas gestaan. Ik weet van mezelf: als ik echt iets wil, dan zal ik er alles voor doen om het te verwezenlijken. Dat is, denk ik, de belangrijkste eigenschap van een (toekomstige) ondernemer.

De komende maanden zullen de spreekwoordelijke bloed, zweet en tranen kosten, maar ik deins er niet voor terug. Mijn wens om zowel mijn master te behalen als mijn praktijk op de kaart te zetten, is zo groot dat ik er meer dan 100 procent voor wil gaan."

Meer weten? Ontdek YoCoach