Side header image

Schrijf je in tijdens de Bachelorbeurs

Als je overtuigd bent van je studiekeuze, kan je je tijdens de Bachelorbeurs meteen al inschrijven. Hou rekening met de volgende voorwaarden om een volledig inschrijvingsdossier in te dienen.

Voor welke opleidingen kan je inschrijven?

Je kan je tijdens de Bachelorbeurs alleen inschrijven voor een van onze bacheloropleidingen.

Inschrijven voor diergeneeskunde is nog niet mogelijk, want hiervoor heb je een bewijs van deelname aan de ijkingstoets nodig.

Ook inschrijven voor geneeskunde is nog niet mogelijk, want hiervoor moet je slagen voor het toelatingsexamen arts en gunstig gerangschikt worden.

Diploma secundair onderwijs

Je kan je tijdens de Bachelorbeurs alleen inschrijven als je een Vlaams of Nederlands diploma secundair onderwijs behaald hebt.

  • Heb je een Vlaams diploma? Ga na of je school je diploma al geregistreerd heeft in de LED-databank.
     
  • Heb je een Nederlands diploma? Ga na of je diploma al geregistreerd is in het DUO-diplomaregister. Als je diploma geregistreerd is, stuur het dan vanuit het DUO-diplomaregister rechtstreeks door naar UAntwerpen (via een aparte procedure op het einde van je online aanmelding: zie hieronder).

Als je diploma nog niet geregistreerd is in de LED of in DUO, kan je je nog niet inschrijven.

Meld je vooraf online aan

Om je inschrijving vlot te laten verlopen, moet je je vooraf online aanmelden:

Je verkrijgt zo een toetredingsovereenkomst, met alle relevante gegevens voor je inschrijving. Print en handteken deze toetredingsovereenkomst.

Aan alle voorwaarden voldaan?

Kom dan op 26 juni tussen 15 uur en 17.30 uur langs bij de Centrale Studentenadministratie (Lange Sint-Annastraat 7, 2000 Antwerpen).

Wat meebrengen?

  • Identiteitskaart of paspoort
  • Gehandtekende toetredingsovereenkomst

Je inschrijvingsdossier wordt – als het volledig is! – vanaf 1 juli zo snel mogelijk verwerkt. Vervolgens ontvang je je studentenaccount, betalingsinformatie... en ben je officieel ingeschreven aan de Universiteit Antwerpen!

Neem contact op

infodagen@uantwerpen.be