Side header image

Deze studenten kwamen ooit naar de Infodagen...

Deze studenten maakten ooit kennis met de Universiteit Antwerpen op de Infodagen. Lees waarom zij deze dagen zo interessant vonden. Ook geïnteresseerd om net als zij een kijkje te komen nemen? Schrijf je dan in voor de Infodagen op 23 februari en 27 april.

Anne Leysens

Anne Leysens

"Op de Infodagen kwam ik voor het eerst in contact met professoren en studenten. Zo kreeg ik een goed beeld van de opleiding rechten en wist ik wat mij te wachten stond. Ik hoorde er ook over de verkenningsdagen, een van de leukste weekends van mijn leven!"

Lees de volledige getuigenis van Anne.

Heleen Ceustermans

Heleen Ceustermans

"Op de Infodagen kwam ik meer te weten over de opleidingsonderdelen. Zo wist ik of de opleiding iets voor mij was. Ik kreeg ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan studenten."

Lees de volledige getuigenis van Heleen.

Glenn De Weerdt

"Op de Infodagen kom je in contact met professoren en studenten. Zo kan je met meer zelfvertrouwen beginnen aan je studie in het hoger onderwijs."

Lees de volledige getuigenis van Glenn.

Ymke Verschueren

"Op de Infodagen raakte ik helemaal overtuigd van mijn studiekeuze. Ik had al een redelijk goed beeld dankzij de brochures die ik las, maar je kan pas helemaal zeker zijn als een professor of student je alles even uitlegt."

Lees de volledige getuigenis van Ymke. 

Rabab Hammoudi

"Op de Infodagen kreeg ik een beter zicht op verschillende opleidingen. Zo werd het makkelijker om de juiste studiekeuze te maken. Bij de opleiding conservatie-restauratie kon ik zelfs een kijkje nemen in de verschillende labo's."

Lees de volledige getuigenis van Rabab.