Side header image
Anne-Sophie bepaalt mee de toekomst

"Ik koos resoluut voor de combinatie studie en topsport, zo kan ik mij bewijzen op twee fronten: intellectueel en sportief."

Ik ben blij dat ik farmaceutische wetenschappen studeer omdat de opleiding perfect aansluit bij mijn interesse voor wetenschappen en gezondheid. Ik treed ook in de voetsporen van mijn opa en papa, die thuis altijd met veel enthousiasme over hun werk in de apotheek praatten. Dat heeft mij ongetwijfeld geholpen bij mijn studiekeuze.

Ik studeer graag aan de Universiteit Antwerpen omdat ik resoluut wou gaan voor de combinatie studie en topsport. De universiteit geeft studenten die zoals ik een topsportstatuut hebben, de juiste ondersteuning. Met oprechte dank aan mijn professoren en docenten, die veel steun en begrip toonden bij het plannen van examens en lessen!

Ik bepaal mee de toekomst, want ik krijg de kans om me te bewijzen op twee fronten: intellectueel en sportief. Zo timmer ik tegelijk aan een loopbaan én zet ik het Belgische vrouwenhockey mee op de kaart!

Welke tip wil je geven aan toekomstige studenten?

Kies weloverwogen wat je wil doen, gebruik hiervoor al je talenten en ga ervoor!

Kom naar de Infodagen