Side header image

Bachelor in de industriƫle wetenschappen: chemie (industrieel ingenieur)

Aynur bepaalt mee de toekomst

Aynur bepaalt mee de toekomstAhmed bepaalt mee de toekomst

"De chemische vakken komen hier al in het eerste jaar aan bod."

Ik ben blij dat ik chemie studeer omdat ik met mijn diploma nog alle kanten uitkan. Je kunt in een labo werken, maar je kan er ook voor kiezen om iets anders te doen. Die veelzijdigheid spreekt mij aan. De combinatie van technische kennis en chemie is ook interessant in deze richting.

Ik studeer graag aan de Universiteit Antwerpen omdat de manier van lesgeven hier anders is dan aan andere universiteiten. Hier hadden wij bijvoorbeeld in het eerste jaar al chemische vakken terwijl dat op andere universiteiten pas later aan bod komt.

Ik vind Antwerpen een leuke (studenten)stad omdat er altijd iets te doen is. De studentenfeestjes die hier georganiseerd worden, zijn altijd geslaagd.

Ik bepaal mee de toekomst want ik werk mee aan milieuvriendelijke processen. Zo help ik mee aan een betere toekomst.

De Infodagen vond ik interessant omdat ik de ervaringen van studenten kon horen en zo kon bepalen of de richting iets voor mij was.

Welke tip wil je geven aan toekomstige studenten? Ik ben zelf een ex-OKAN-leerling (ik zat in het onthaalonderwijs voor anderstalige nieuwkomers) en heb bewezen dat ook in mijn situatie universiteit haalbaar is. Geef het dus niet op, mij is het ook gelukt!

Kom naar de Infodagen