Amber bepaalt mee de toekomst

“Uit mijn ervaring als studentenvertegenwoordiger merk ik dat er vanuit onze faculteit enorm veel geluisterd wordt naar de student.”

Ruimte voor persoonlijke interesse

Tijdens mijn bachelor TEW: bedrijfskunde leerde ik enorm veel bij over de economische wereld. Een grote troef vind ik de keuzeruimte, waarmee je je in je persoonlijke interesses kan verdiepen. Om te beginnen zijn er 9 studiepunten die je vrij mag opnemen tijdens je bacheloropleiding. In je derde bachelorjaar kan je verder kiezen welke richting je opgaat door een profileringsproject te kiezen. Is je passie marketing of hou je meer van finance of accountancy? Aan jou de keuze.

Bruisende stad met internationale mogelijkheden

Ik ben blij met mijn keuze voor UAntwerpen omdat er veel mogelijkheden zijn om naar het buitenland te gaan. De universiteit hecht veel belang aan de meningen van haar studenten en verder is de Stadscampus heel centraal gelegen. Mogelijkheden om te ontspannen zijn nooit veraf: naar de cinema gaan, shoppen, koffie drinken … Antwerpen is bovendien een bruisende studentenstad met veel studentenclubs.

Ik bepaal mee de toekomst

Ik bepaal mee de toekomst, want ik engageer me waar ik kan. Zo ben ik studentenvertegenwoordiger, zetel ik in de faculteitsraad en ben ik facultaire studentenvertegenwoordiger in de Studentenraad. Ik ga in die functies actief op zoek naar oplossingen van problemen.

Verder word ik in mijn richting klaargestoomd voor een waaier van beroepen waarmee ik de toekomst kan bepalen.

Mijn tip voor toekomstige studenten

Twijfel zeker niet om je aan te sluiten bij de studentenclub van je faculteit! Zij zullen je het hele jaar door voorzien van ontspanning tussen het studeren door. Ze organiseren ook een peter- en meterwerking waarbij je tips en informatie kan krijgen van oudere studenten.

> Ontdek de opleiding TEW