Master toegepaste economische wetenschappen

Behaalde je een bachelor in TEW: bedrijfskunde of TEW: economisch beleid? Dan heb je rechtstreeks toegang tot respectievelijk de master TEW: bedrijfskunde dan wel de master TEW: economisch beleid. Ook als je een andere vooropleiding hebt, kan je misschien via een voorbereidingsprogramma of via een bachelor met studieduurverkoring aan de master beginnen.

Tijdens deze master moet je de handen uit de mouwen steken: je werkt intensief aan een masterproef en krijgt de kans om praktijk in je opleiding te integreren.

Deze masters hebben elk hun eigen focus en vakkenpakket.

  • In de master TEW: bedrijfskunde timmer je verder aan je bedrijfskundige kennis. Je personaliseert je programma door zelf een minor en major te kiezen. Bekijk hier het studieprogramma en het voorbeeldrooster van deze master.
  • In de master TEW: economisch beleid ligt de focus op beleidsrelevant wetenschappelijk onderzoek. Je personaliseert je programma door een keuze te maken uit verschillende modules. Bekijk hier het studieprogramma en het voorbeeldrooster van deze master.

Of je nu kiest voor bedrijfskunde of economisch beleid, met een masterdiploma toegepaste economische wetenschappen ben jij erg gegeerd op de arbeidsmarkt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om na je opleiding verder te studeren.