Aan de slag voor leerlingen

Heb je interesse in een demonstratie of een workshop over Aan de slag voor leerlingen? Wij brengen graag een bezoek aan je school om meer uitleg te geven.

Demonstratie

• Inhoud: We geven aan de leerlingen een algemene presentatie met informatie over Aan de slag en tonen de mogelijkheden binnen een aantal zelfstudiepakketten.
  • Benodigdheden: beamer en projectiescherm
  • Duur: +/- 30 minuten

Workshop

• Inhoud: We geven een korte introductie over Aan de slag aan de leerlingen, tonen enkele mogelijkheden binnen het online voorbereidingsplatform en laten hen daarna zelf aan de slag gaan met een aantal opdrachten.
  • Benodigdheden: computerlokaal (computer per leerling of per duo leerlingen), beamer en projectiescherm
  • Duur: +/- 50 minuten

Neem vrijblijvend contact met ons op via aandeslag@uantwerpen.be. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.