Geavanceerd zoeken

Datum: 27 november 2018

Locatie: Online - - - - -

Tijdstip: 18 - 19 uur

Korte beschrijving: Open lessenreeks Bibliotheek UAntwerpenOver de online les

Wanneer je merkt dat het niet meer voldoende is om simpelweg enkele woorden in te geven, leert deze sessie je hoe je de geavanceerde opties en tools van zoekomgevingen kan gebruiken, om snel en efficiënt relevante literatuur terug te vinden. We proberen je ook in het grote aanbod van bronnen en zoekomgevingen de bomen door het bos te laten zien.

De UAntwerpen Bibliotheek organiseert doorheen het jaar open opleidingssessies over het zoeken naar en verwerken van wetenschappelijke informatie. De lessen zijn de ene keer in het Nederlands, de andere keer in het Engels. Alle studenten kunnen deelnemen.

Je kiest zelf of je een enkele les volgt of de hele reeks doorloopt. Volg je elke week een les, dan bouwen we stapsgewijs op van basis naar gevorderd gebruik.

We geven deze sessies online via de tool 'BlackBoard Collaborate'. Zowel beeld als audio verlopen via de computer. De exacte data en de deelnamelinks vind je hieronder. Inschrijven is niet nodig.Contact e-mail: helpdesk@library.uantwerpen.be

Contact telefoon: +32 3 265 21 47

Link: https://eu.bbcollab.com/guest/f09b6effca214a68bbdf91a7683d689f