Politicologenetmaal 2019

Datum: 13 - 14 juni 2019

Locatie: Stadscampus, de Meerminne, diverse aula's - St-Jacobsstraat 2 - 2000 Antwerpen (route: UAntwerpen, Stadscampus)

Organisatie / co-organisatie: Faculteit Sociale Wetenschappen

Korte beschrijving: Op 13 & 14 juni organiseert het Departement Politieke Wetenschappen de hoogmis voor al wat zich in de Lage Landen politieke wetenschapper noemt: het Politicologenetmaal.Over het Etmaal

Op donderdag 13 en vrijdag 14 juni 2019 organiseren de Vereniging voor Politieke Wetenschappen (VPW) en de Nederlandse Kring voor Wetenschap der Politiek (NKWP) voor de achttiende keer gezamenlijk het Politicologenetmaal. Het Etmaal wordt dit jaar georganiseerd door het Departement Politieke Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen.

Zoals gebruikelijk start het Etmaal op donderdag rond 12 uur en eindigt het op vrijdag na de lunch. Het Etmaal kent een plenaire bijeenkomst op donderdagavond met dit jaar een debat en de uitreiking van prijzen voor het beste proefschrift en de beste masterscriptie. De klemtoon ligt echter op het werk in de workshopsessies (twee sessies op donderdagmiddag en twee sessies op vrijdagochtend).

Lees meer op https://politicologenetmaal.eu/ Contact e-mail: politicologenetmaal2019@uantwerpen.be

Link: https://www.uantwerpen.be/nl/faculteiten/faculteit-sociale-wetenschappen/onderzoek/politicologenetmaal-2019/