Inclusieve economie in actie

Datum: 23 mei 2019

Locatie: Stadscampus, Gebouw R, aula R.004 - Rodestraat 14 - lokaal S.R.004 - 2000 Aantwerpen (route: UAntwerpen, Stadscampus)

Tijdstip: 8.30 - 13.30 uur

Organisatie / co-organisatie: USAB en UCSIA

Korte beschrijving: Netwerkevent over sociale economieOver het netwerkevent

Op donderdag 23/5/2019 organiseren USAB en UCSIA in samenwerking met de provincie Antwerpen een netwerkevent waar ‘inclusieve economie’ centraal staat. Met dit event willen we de academische gemeenschap, het personeel van de universiteit en het middenveld kennis laten maken met de problematiek van sociale inclusie en tewerkstelling. De belangrijkste doelstelling van deze voormiddag is de uitdagingen uit de sector te capteren en de link te leggen met de academische wereld.

Zit je zelf met vragen waarbij de universiteit een oplossing zou kunnen bieden? Doorheen de voormiddag is er voldoende tijd om vragen te stellen, uitdagingen te benoemen etc. Tijdens de lunch kan je in dialoog gaan met de sector en het brede middenveld. Op het programma staan onder meer een lezing over de uitdagingen en trends in de sociale economie door Raf Pauly (UGent), ervaringen van een community service laerning project in de sociale economie, en getuigenissen vanuit de sector (door De Winning, Groep Talent en Wotepa). Inkomprijs: gratis

Inschrijven: Via de website

Contact e-mail: usab@uantwerpen.be

Link: https://www.uantwerpen.be/nl/projecten/usab/activiteiten-usab/netwerkevent-2019/