Workshop mindful mom & dad

Datum: 14 mei 2019

Locatie: Open Universiteit Studiecentrum Antwerpen - Blindestraat 14 - 2000 Antwerpen (route: UAntwerpen, Stadscampus)

Tijdstip: 19.30 - 21.30 uur

Organisatie / co-organisatie: Open Universiteit Studiecentrum Antwerpen

Korte beschrijving: Hoe hou je als drukbezette ouder alle ballen (werk, huishouden, relaties, kinderen,...) tegelijk in de lucht? Open Universiteitalumna Nathalie Verschueren geeft je een aantal tools.

Hoe hou je als drukbezette ouder alle ballen (werk, huishouden, relaties, kinderen,…) tegelijk in de lucht? Zonder er teveel te laten vallen? Tijdens de volgende Cogito-workshop krijg je van OU-alumna Nathalie Verschueren een aantal bruikbare tools mee waarmee je als mama, papa of student zonder kinderen tot meer rust en balans in werk, studie en privé kan komen.

Nathalie is zelf moeder van drie dochters en geeft al verschillende jaren trainingen rond mindfulness aan volwassenen en kinderen. Ze is verbonden aan het Instituut voor Aandacht en Mindfulness en de Voorzorg. Daarnaast heeft ze een eigen VIP coachingspraktijk waarin ze mensen helpt met het vinden van (innerlijke) rust  en een gezonde work/life balans. Nathalie combineerde haar beide passies in een mindfulness training gericht op Prachtmama’s. Maar, papa’s en studenten zonder kinderen, laat jullie zeker nier afschrikken door de naam van de workshop. De tips die Nathalie in petto heeft zijn voor iedereen bruikbaar! 

Praktische informatie:

  • Doelgroep: OU-studenten en belangstellenden
  • Verplichte registratie via info-ou@uantwerpen.be
  • Kostprijs: gratis


Contact e-mail: info-ou@uantwerpen.be

Link: https://www.uantwerpen.be/nl/centra/open-universiteit/voor-studenten/activiteit-in-beeld/cogito-lezing/