Open Universiteit

Datum: 12 juni 2019

Locatie: Open Universiteit Studiecentrum Antwerpen - Blindestraat 14 - 2000 Antwerpen

Tijdstip: 14 - 20 uur

Organisatie / co-organisatie: Open Universiteit

Korte beschrijving: Opendeurdag: ontdek de opleidingen in afstandsonderwijsOver de opendeurdag

Wil je verder studeren? Je kennis verdiepen of opnieuw studeren? Wil je werk en studie combineren?

Ontdek de mogelijkheden tijdens de opendeurdag in het Studiecentrum Antwerpen op woensdag 12 juni 2019 van 14 tot 20 uur.

Studeren aan de Open Universiteit (OU) betekent dat je zelf grotendeels de regie van jouw studie in handen hebt. De OU biedt afstandsonderwijs aan waarbij je optimaal kan gebruikmaken van online ondersteuning. Hierdoor kan je studeren van thuis uit en kan je ook deelnemen aan bijeenkomsten. Je studeert zoveel mogelijk in eigen tempo zodat je werk of andere bezigheden kan combineren.

De open avond is het ideale moment om meer informatie in te winnen. In het studiecentrum kan je ook een kijkje nemen in de cursussen en wij geven graag een antwoord op jouw vragen!

Neem alvast een kijkje in het uitgebreide studieaanbod:

De Open Universiteit is een Nederlandse universiteit met studiecentra over heel Nederland en Vlaanderen. Aan elke Vlaamse universiteit is er een studiecentrum, dus ook aan de Universiteit Antwerpen. 

De Open Universiteit ontwikkelt, verzorgt en bevordert hoogwaardig en innovatief afstandsonderwijs op academisch niveau. Al onze cursussen zijn volledig voor zelfstudie ontwikkeld en worden modulair aangeboden. Als student kies je dus zelf wanneer je voor welke cursus inschrijft en waar en wanneer je studeert.Inkomprijs: Gratis

Inschrijven: Via info-ou@antwerpen.be

Contact e-mail: info-ou@antwerpen.be

Contact telefoon: +32 3 265 47 71

Link: https://www.uantwerpen.be/nl/centra/open-universiteit/voor-studenten/activiteit-in-beeld/opendeurdag-open-universiteit/