Ontdek de opleidingen van de Open Universiteit

Datum: 11 december 2019

Locatie: Studiecentrum Antwerpen - Open Universiteit - Blindestraat - 2000 Antwerpen (route: UAntwerpen, Stadscampus)

Tijdstip: 14 - 20 uur

Organisatie / co-organisatie: Studiecentrum Antwerpen - Open Universiteit

Korte beschrijving: Kom langs tijdens de opendeurdagOver de opendeurdag

Wil je verder studeren? Je kennis verdiepen of opnieuw studeren? Kom dan langs tijdens de opendeurdag in de Vlaamse studiecentra van de Open Universiteit. We nodigen je graag uit in het Studiecentrum Antwerpen en Leuven op woensdag 11 december 2019 van 14 tot 20 uur.

Studeren aan de Open Universiteit betekent dat je zelf de regie in handen hebt. De OU biedt afstandsonderwijs aan waarbij je optimaal kan gebruikmaken van online ondersteuning. Hierdoor kan je studeren van thuis uit en kan je ook deelnemen aan bijeenkomsten. Je studeert zoveel mogelijk in eigen tempo zodat je werk of andere bezigheden kan combineren.

De opleidingen zijn opgebouwd uit cursussen. Een gedeelte van de cursussen wordt volgens een vast rooster aangeboden, een ander deel kan vrij bestudeerd worden. Het bestuderen van afzonderlijke cursussen kan ook. Afhankelijk van jouw wensen, motivering en mogelijkheden bepaal jij wat de OU voor jou kan betekenen. Neem alvast een kijkje in het uitgebreide studieaanbod.

De opendeurdag is het ideale moment om meer informatie in te winnen. In het studiecentrum kan je ook een kijkje nemen in de cursussen en geven wij graag een antwoord op jouw vragen! 

De Open Universiteit ontwikkelt innovatief afstandsonderwijs op academisch niveau. Onze cursussen zijn voor zelfstudie ontwikkeld en worden modulair aangeboden. Als student kies je dus zelf wanneer je voor welke cursus inschrijft en waar en wanneer je studeert. Inkomprijs: Gratis

Inschrijven: via info-ou@uantwerpen.be

Contact e-mail: info-ou@uantwerpen.be

Contact telefoon: +32 3 265 47 71

Link: https://www.uantwerpen.be/nl/centra/open-universiteit/voor-studenten/activiteit-in-beeld/opendeurdag-open-universiteit/