Permanente Vorming IGOG (Internationale en Globale Ontwikkeling en Gezondheidszorg)

Datum: 1 oktober - 16 december 2020

Locatie: UAntwerpen, Campus Drie Eiken, Gebouw O - Universiteitsplein 1 - 2610 Antwerp, Wilrijk (route: UAntwerpen, Campus Drie Eiken)

Tijdstip: 18.30 - 20.30 uur

Organisatie / co-organisatie: Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen

Korte beschrijving: Extra-curriculaire opleiding rond gezondheidszorg in ontwikkelingslanden en internationale organisaties die betrokken zijn bij gezondheidszorg in deze landenExtra-curriculaire opleiding 'Internationale en Globale Ontwikkeling en Gezondheidszorg' (IGOG)

Heb je interesse in de gezondheidszorg in ontwikkelingslanden en wil je meer weten over de internationale organisaties betrokken bij de gezondheidszorg in deze landen? Of wil je je optimaal voorbereiden op je stage in het globale Zuiden?

Schrijf je dan snel in voor de extra-curriculaire opleiding ‘Internationale en Globale Ontwikkeling en Gezondheidszorg’ (IGOG), georganiseerd door de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen. Deze opleiding start op 1 oktober (18:30u-20:30u). Er is geen specifieke voorkennis vereist. De docenten zijn stuk voor stuk experten uit het werkveld. Schrijf je in via de website en is mogelijk tot 15/10/2020.Contact e-mail: stephanie.goovaerts@uantwerpen.be

Link: https://www.uantwerpen.be/nl/projecten/igog/