Agoriaprijs

Datum: 5 november 2015

Inleiding: Twee oud-studenten, Nick Slegers van de groep AXES en Jacotte Brokken van de groep LADCA, staan met hun masterthesis op de longlist voor de Agoriaprijs.

Twee oud-studenten, nl. Nick Slegers van de groep AXES en Jacotte Brokken van de groep LADCA, staan met hun masterthesis op de longlist voor de Agoriaprijs. Ze behoren tot de tien geselecteerden. De longlist van de Agoriaprijs 2015 is zopas bekend gemaakt. Met deze prijs bekroont Scriptie vzw, organisator van de Vlaamse Scriptieprijs, i.s.m. technologiefederatie Agoria scripties die blijk geven van creatief technologisch onderzoek. De Agoria-jury buigt zich in de komende weken verder over deze 10 werken.

Op vrijdag 20 november worden tijdens een tweede jurering drie finalisten aangeduid die zullen worden uitgenodigd om hun werk bij Agoria Brussel voor de jury te presenteren. Wie van deze drie de Agoriaprijs 2015 wint en dus de bijhorende geldsom van 500 euro en een opleiding aan de Vlerick Business School in de wacht sleept, raakt op 17 december bekend tijdens de prijsuitreiking van de Vlaamse Scriptieprijs in Amuz in Antwerpen.

Url: http::/www.scriptieprijs.be/agoriaprijs