Studieplekken

Datum: 28 april 2017

Inleiding: Vanaf 8 mei tot en met het einde van de examenperiode worden de studieplekken op de Bibliotheek Stadscampus voorbehouden aan studenten en medewerkers van UAntwerpen.

Door de toenemende drukte tijdens de examenperiode is de Bibliotheek Stadscampus genoodzaakt om studieplekken voor te behouden voor studenten en medewerkers van UAntwerpen.

Studenten- of personeelskaart
Tussen 8.30 en 17.00 uur moet een geldige studenten- of personeelskaart zichtbaar op tafel gelegd worden. Wie geen kaart heeft, moet zijn werkplek vrijgeven. De medewerkers van de bibliotheek doen geregeld controles.

Materiaal lenen en opzoekwerk
Materialen lenen en infobronnen raadplegen blijft te allen tijde mogelijk ook voor externe gebruikers. In de leeszaal worden eveneens enkele computers gereserveerd voor opzoekwerk.

Studielandschappen Stadscampus
Wie in de Bibliotheek op de Stadscampus geen plekje vindt, verwijzen we graag door naar de studielandschappen en bibliotheken op de andere campussen.

• Studielandschap De Meerminne (Gebouw M, Sint-Jacobstraat 2): tot 19 uur
• Studielandschap Agora (Gebouw E, boven Agoracafé): tot 21 uur