Nieuwe fusieclub voor de industrieel ingenieurs

Datum: 29 september 2017

Inleiding: Vulcanis-Brabo wordt de nieuwe faculteitsclub van de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen van UAntwerpen.

Met de start van het nieuwe academiejaar kondigen we de fusie van studentenclubs Vulcanis en UC Brabo tot fusieclub Vulcanis-Brabo aan. Vulcanis-Brabo zal vanaf nu herkend kunnen worden aan de grijs-rood-linten en het nieuwe schild. Vulcanis-Brabo is gevestigd op Campus Groenenborger en vertegenwoordigt de industrieel ingenieurs van de Universiteit Antwerpen. 

Door deze fusie worden de waarden en normen van zowel Vulcanis als UC Brabo samengevoegd en blijft enkel het beste van beide clubs over. Zo bestaat het nieuwe presidium uit een mix van leden van Vulcanis en UC Brabo, waaronder ook heel wat ex-schachten. Er wordt ook een doop en een verkoop georganiseerd en andere activiteiten zoals td’s en de seizoensgebonden bars op de campus blijven behouden. De activiteiten vinden plaats zowel in het centrum van Antwerpen als in Wilrijk. In het stamcafé Café De Prof in de Vekestraat in Antwerpen gaan kleinere events door. 

 Link: https://www.vulcanis-brabo.be/