Dynamed Plus vervangt UpToDate

Datum: 23 november 2017

Inleiding: UpToDate verdwijnt op 1 december 2017 en wordt vervangen door Dynamed Plus. Er worden nog verschillende opleidingsmomenten georganiseerd. Houd hiervoor de website van de bibliotheek in de gaten.

In overleg met het UZA heeft UAntwerpen ervoor gekozen om het abonnement op UpToDate te vervangen met een abonnement op Dynamed Plus. Dit voornamelijk omwille van een plotse, onhoudbare prijsverhoging van UpToDate, maar er zijn ook verschillende voordelen verbonden aan Dynamed Plus zoals de mogelijkheid van off-campus en mobiele toegang, snellere opname van informatie, meer transparantie over de opname van bewijs en gradaties en de afwezigheid van tegenstrijdige belangen.

De toegang tot UpToDate komt op 1 december 2017 te vervallen. U kunt op dit moment al gebruik maken van Dynamed Plus via http://search.ebscohost.com. Er volgen ook zo snel mogelijk nog verschillende opleidingsmomenten.

Voor alle vragen of problemen: contacteer de helpdesk van de bibliotheek via helpdesk@bibliotheek.uantwerpen.be.Link: http://search.ebscohost.com