Off campus toegang Jurisquare en Stradalex

Datum: 18 maart 2019

Inleiding: Vanaf 1 april tot en met 23 juni 2019 is er tijdelijk off campus 'full text-toegang' tot Jurisquare en Stradalex.

Vanaf 1 april tot en met 23 juni zal er tijdelijk off campus toegang zijn tot de Belgische rechtsdatabanken Jurisquare en Stradalex, waardoor je ook de volledige tekst van de geabonneerde tijdschriften kan raadplegen buiten de campus. Buiten deze periode is er voor deze databanken geen full text toegang buiten de campus toegelaten door de uitgevers. De databank Jura staat helemaal geen off campus toegang toe en ook tijdschriften van Kluwer die in de andere twee databanken terug te vinden zijn, zijn niet inbegrepen in deze tijdelijke off campus toegang.

Als je tijdens deze 12 weken buiten de campus gebruik wil maken van Jurisquare of Stradalex, moet je een degelijke VPN-verbinding gebruiken (AnyConnectClient of ingebouwde VPN client).

Contacteer de Bibliotheek voor problemen met deze tijdelijke off campus toegang.Link: https://www.uantwerpen.be/nl/bibliotheek/zoekhulp/nuttige-informatie/rechtskundige-bronne/databanken-in-detail/