VPN-toegang rechtendatabanken

Datum: 12 maart 2020

Inleiding: De uitgevers van de databanken Jura, Jurisquare en Stradalex zetten de off campus toegang (die normaal zeer beperkt of on mogelijk is) uitzonderlijk open. Zo kan optimaal van thuis uit gewerkt worden.

Bekijk de informatie om toegang te krijgen tot de drie databanken.

• De off campus toegang verloopt steeds via de AnyConnectClient of de ingebouwde VPN-client van je computer. Handleidingen om deze op te zetten, kan je bekomen via ICT (op Pintra of Blackboard). Bij technische problemen contacteer je best de helpdesk van ICT (helpdesk@uantwerpen.be)

• Gebruik steed de links in het overzicht van databanken of in de catalogus op de website van de bibliotheek.

• Jura: normaal totaal geen VPN-toegang, staat nu open tot en met zondag 19 april 2020.

• Jurisquare: normaal geen VPN-toegang voor studenten, staat nu open zolang nodig i.v.m. corona.

• Stradalex: normaal geen VPN-toegang voor studenten, wordt zo snel mogelijk opengesteld (wellicht vanaf maandag 16 maart 2020).

Contacteer bij vragen of problemen de bibliotheek via chat of email (helpdesk@library.uantwerpen.be).

Link: http://uantwerpen.be/bibliotheek