Off campus toegang Bureau van Dijk

Datum: 17 maart 2020

Inleiding: De uitgever van de databanken Bel-first en Orbis Global zet de off campus toegang uitzonderlijk open. Zo kan optimaal van thuis uit gewerkt worden. Bekijk de informatie om toegang te krijgen tot deze databanken.

De off campus toegang verloopt steeds via de AnyConnectClient of de ingebouwde VPN-client van je computer. Handleidingen om deze op te zetten, kan je bekomen via ICT (op Pintra of Blackboard). Bij technische problemen contacteer je best de helpdesk van ICT (helpdesk@uantwerpen.be)

Gebruik steeds de links in het overzicht van databanken of in de catalogus op de website van de bibliotheek om naar Bel-first en Orbis Global te gaan!

De bestaande regeling blijft gelden dat Bel-first en Orbis Global enkel toegankelijk zijn voor studenten/personeel verbonden aan de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie, inloggen blijft dus noodzakelijk.

Contacteer bij vragen of problemen de bibliotheek via chat of email (helpdesk@library.uantwerpen.be).

Link: http://uantwerpen.be/bibliotheek