International Staff Office: nieuwe website

Datum: 29 januari 2014

Inleiding: Het International Staff Office stelt met trots zijn nieuwe website voor.

Vandaag is 1 op 6 medewerkers van de Universiteit Antwerpen afkomstig uit het buitenland, en dit aantal neemt nog steeds toe. In totaal vind je maar liefst 82 verschillende nationaliteiten op onze campussen. Omdat het aantrekken van getalenteerde onderzoekers en docenten uit het buitenland een blijvende prioriteit is van de Universiteit Antwerpen, werd het International Staff Office opgericht.

Op de nieuwe website van het International Staff Office vind je een uitgebreid overzicht van praktische informatie voor internationale medewerkers en de diensten die hen verwelkomen. Hiermee willen we ondersteuning bieden bij het doorlopen van de verschillende administratieve procedures die nodig zijn om te kunnen wonen en werken in Antwerpen.

De lancering van de website is slechts een eerste stap in een proces dat de aantrekkingskracht van onze universiteit voor buitenlandse medewerkers moet vergroten.

Met verdere vragen kan je ook steeds terecht op int.staff@uantwerpen.be.

Link: http://www.uantwerpen.be/nl/jobs/international-staff-office