FORUM+ Lees het zomernummer

Datum: 25 juni 2020

Inleiding: FORUM+ is het peer-reviewed tijdschrift voor onderzoek en kunsten in de Lage Landen.

Fotografie en tekst hebben altijd een spannende en boeiende verhouding met elkaar gehad. Iets benoemen zonder het letterlijk uit te spreken, is ook wat Jana Coorevits en Charlotte Van den Broeck beogen in hun bijzondere bijdrage. De dialoog tussen woord en beeld staat ook in andere bijdragen centraal, zij het iets minder expliciet.

Lees het Forum+ zomernummer met bijdragen van Stefan Vanthuyne, Anke Coumans, Hanka Otte, Jana Coorevits en Charlotte Van den Broeck, Erwin Jans, Marlies De Munck, Jan Dewilde, Katharina Smets, Joost Vanmaele en Marloeke van der Vlugt.

FORUM+ verschijnt drie keer per jaar (lente, zomer, herfst) en wordt uitgegeven door Amsterdam University Press en het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, in samenwerking met het Antwerp Research Institute for the Arts (ARIA).

Word lid en ontvang 3 papieren nummers per jaar in je bus, of lees alle artikels gratis online.

Link: https://www.forum-online.be/nummers/zomer-2020