FORUM+ Lees het herfstnummer

Datum: 1 oktober 2020

Inleiding: FORUM+ is het peer-reviewed tijdschrift voor onderzoek en kunsten in de Lage Landen, in samenwerking met het Antwerp Research Institute for the Arts (ARIA).

Met bijdragen van / with contributions by: Marcel Cobussen, Falk Hübner, Joost Vanmaele, Adilia Yip, Esther Schopman, Manju Sharma, Ronja Maltzahn, Hannah Van Hove, Carolina Bonfim, Marco Fusi, Joeri Verbesselt, Mariske Broeckmeyer, Jan Vromman, Vincent Meelberg, Zeynep Kubat, Klaas Tindemans

Dit nummer bevat een uitgebreid dossier over ONDERZOEKSMETHODEN IN DE KUNSTEN en kwam tot stand met medewerking van gastredacteur Falk Hübner.

FORUM+ verschijnt drie keer per jaar (lente, zomer, herfst) en wordt uitgegeven door Amsterdam University Press en het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, in samenwerking met het Antwerp Research Institute for the Arts (ARIA).

Word lid en ontvang 3 papieren nummers per jaar in je bus, of lees alle artikels gratis online.

Link: https://www.forum-online.be/nummers/herfst-2020