Op 27 april 2022 wordt de derde editie van Smart Health Antwerp georganiseerd door CHAT, Center for Health and Technology in samenwerking met de opleiding Ergotherapie van de AP Hogeschool en de Wetenschappelijke Onderzoeksgemeenschap (WOG) “Technologie-ondersteunende innovatieve revalidatie”. 

Het Center for Health and Technology (CHAT) is een multidisciplinair interfacultair instituut van de Universiteit Antwerpen dat innovatie en ondernemerschap in de zorg wil bevorderen, stimuleren en faciliteren door het vinden van de beste oplossingen voor gezondheidsproblemen door middel van technologiegebruik en innovatie.

Professionals binnen het werkgebied van de kinesitherapie, ergotherapie, verpleeg-, vroed- en geneeskunde alsook studenten en alumni zullen op dit event ervaringen kunnen uitwisselen over multidisciplinaire samenwerking in de gezondheidssector: van ideeën, over masterproeven en onderzoeksprojecten tot valorisatie, oprichting van spin-offs en werkopportuniteiten.

Smart Health Antwerp zal plaatsvinden op Campus Drie Eiken van de UAntwerpen, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk in gebouw Q, (ontvangst vanaf 12u).

(plan:  https://www.uantwerpen.be/nl/campusleven/op-weg-naar-de-campus/campus-drie-eiken/)

Kostprijs: €40

Pro-Q-Kine Accreditatie: 8 punten

Programma

  •  13u: opening door prof. Wim Saeys en decaan prof. Guy Hubens 

Keynote

  •  13u10-13u40: Keynote: Opportuniteiten en valkuilen van nieuwe technologieën door prof. Bruno Bonnechère

Workshops

13u45 - 14u45

15u15 - 16u15

Panel gesprek