Waarde ingenieurs (in spé),

Dit event wordt georganiseerd door 'De Alumnivereniging Ingenieurs Antwerpen’ of kortweg DavingA en is bedoeld om jullie in informele sfeer uit te zwaaien. Het evenement is daarnaast gezamenlijk met heel de faculteit (dus zowel bouwkunde, chemie/biochemie, elektromechanica en elektronica-ICT) en zal beginnen met een sportieve inspanning en uitmonden in ontspanning in de vorm van relaxed samen eten en drinken.

Vanwege de huidige corona-maatregelen is het onmogelijk om dit event op korte termijn in te plannen. Van zodra er meer informatie beschikbaar is, wordt hierover gecommuniceerd.

Sport/Ontspanning -> 14:00 - 17:30

Voetbaltoernooi: Ploegen van 5 tegen 5 op kleine veldjes
De gezonde rivaliteit kan hier hoogtij vieren: Bouwkunde tegen Chemie tegen Electromechanica tegen Elektronica, studenten tegen docenten, of als je gewoon aan de wereld wil laten zien dat de ingenieur-geeks óók nog is kunnen sjotten (the brains AND the body) – dan schrijf je je hier voor in. Gemixte ploegen kunnen uiteraard ook.

Kubb-toernooi: Individueel of in team
Zonneke in’t gezicht, muziekje op de achtergrond, glaasje in de hand, beetje babbelen, afgewisseld met je tegenstander vernederen met jouw meesterworpen. Kubb is altijd leuk!

Barbecue -> 17:30 - 21:00

Na de inspanningen kunnen we samen even uitblazen en nagenieten van de overwinning bij een mals stukje vlees (of een heerlijk vegetarisch alternatief) en onze befaamd lekkere groentjes en dit bij een lekker pintje, wijntje of frisdrank om onze grote dorst te lessen. Want dorst en honger heeft een ingenieur altijd, weliswaar niet alleen naar kennis… .

Inschrijven

Er wordt een kleine bijdrage van 10 € gevraagd, de rest wordt door de DavingA gedragen. Gelieve dit bedrag te storten op het rekeningnummer BE43 3770 9497 8801 met vermelding: “Afstudeerevent NAAM DEELNEMER”. Inschrijving dient te gebeuren voor 1 september via onderstaande link.

Routebeschrijving

De festiviteiten zullen doorgaan op de cricketvelden in het Nachtegalenpark
(< 20 minuten wandelen van de campus).

Klik op de kaart om een routebeschrijving te zien.

Meer sfeerbeelden