Nieuws
 • 29
  APR
  Eenzijdige berichtgeving over klimaatopwarming laat burger koud
  Het debat rond klimaatverandering is vaak van lage democratische kwaliteit is en inspireert mensen te weinig. Klimaatcommunicatie moet daarom meer discussie aanwakkeren over wat voor maatschappijverandering we nodig hebben om tot een duurzame toekomst te komen.
 • 24
  APR
  UAntwerpen heeft eigen 'mile' tijdens de Ten Miles
  Zondag 26 april domineren tienduizenden lopers de stad Antwerpen. Ook UAntwerpen draagt haar steen bij: 350 studenten en medewerkers lopen mee, en studentenclub Unifac zorgt voor sfeer naast het parcours. De club introduceert de 'UAntwerpen Mile'.
 • 23
  APR
  Innovatie verbetert het concurrentievoordeel tussen havens
  Na het succesvolle event in 2012 organiseerde de Universiteit Antwerpen samen met BNP Paribas Fortis op donderdag 23 april een nieuw netwerkevent over het innovatief aanpakken van de belangrijkste uitdagingen van de havenindustrie.
 • 21
  APR
  UAntwerpen helpt mee nieuwe vaccins ontwikkelen
  Dinsdag 21 april lanceert Vlaams minister Jo Vandeurzen 'Flanders Vaccine: Building Partnerships in Vaccine related R&D', een innovatieplatform voor kenniscentra, bedrijven en organisaties actief in het onderzoek naar en de ontwikkeling van vaccins.
 • 15
  APR
  AIRbezen-team live op BorgerRio
  Op zaterdag 18 april, tijdens BorgerRio, meet het team van professor Roeland Samson live de luchtkwaliteit aan de hand van klimopbladeren die bezoekers meebrengen.


Meer nieuws