Beste alumnus/alumna,

Je liep ongetwijfeld al eens toevallig een ex-klasgenoot tegen het lijf. Hoewel je graag wilt bijpraten, komt het vaak op dat moment niet zo goed uit. Je beslist om ‘binnenkort’ nog eens af te spreken, maar spijtig genoeg komt dat er niet zo makkelijk van.

Herkenbaar? Voor ons alleszins wel. Daarom organiseren we op vrijdag 6 mei onze tweede kaas- en wijnavond voor alle alumni. Met een lekker glaasje wijn, een smeuïg stukje kaas en goed gezelschap maken we er een gezellige avond van. Bovendien vormt zo’n reünie ook een nuttige netwerkopportuniteit.

Dus aarzel niet en schrijf je snel in! Voor €25/persoon kan je genieten van een welkomstdrankje, een kaasschotel à volonté* en keuze uit een selectie wijn, bier en frisdrank. Twee consumpties zijn inbegrepen, de volgende zijn aan democratische prijs te verkrijgen.

Ben je 5, 10, 25 of 50 jaar afgestudeerd? Schrijf je dan zeker in, want jullie worden tijdens deze editie van de kaas- en wijnavond extra in de bloemetjes gezet!

Hopelijk tot dan!

Het DavingA team

(*) er zijn ook een beperkt aantal vleesschotels beschikbaar voor onze niet-kaas eters. Geef dit wel door bij je inschrijving aub.

Voor wie

Dit evenement is voor alle alumni ingenieurs (oud-studenten) van Antwerpen en Mechelen, met of zonder partner (partners dienen zich apart in te schrijven en duiden aan bij 'relatie met DavingA': 'Geen van beiden'). Ook de huidige masterstudenten en interne en externe contacten zijn welkom.

Praktische informatie

  • ​Deuren open vanaf 18u30
  • Aanvang: 19u00
  • Adres: Transcontinentaalweg 13