Decade celebration

We hebben het hele academiejaar door het 10-jarig jubileum van onze faculteit gevierd. Op 28 juni 2024 sluit het faculteitsbestuur Toegepaste Ingenieurswetenschappen samen met studentenvereniging Ingenium en alumnivereniging DavingA ons jubileumjaar graag feestelijk af. 

Alle studenten, oud-studenten en personeelsleden van de faculteit zijn van harte uitgenodigd voor de Fiesta del Ingeniero |  Decade Celebration op vrijdag 28 juni 2024. 

We houden het feest op hét festivalterrein van de universiteit: het grasveld bij Komida op Campus Middelheim.

DavingA, Ingenium en de faculteit zorgen voor zomerse muziek, drankjes en hapjes in alle smaken. We rekenen op jouw aanwezigheid om er één groot facultair feest van te maken. 

Het feest is volledig gratis. Inschrijven is een must.

Concept = Afstudeerevent, maar dan net ietsje anders ...

Dit feest om het facultaire jubileumjaar af te sluiten is een mix van het jaarlijkse afstudeerevent en het jaarlijkse personeelsfeest. In 'gewone' jaren wordt het afstudeerevent georganiseerd door DavingA en Ingenium. Onze alumni en personeelsleden zwaaien dan normaal onze masterstudenten uit. Ook bij deze speciale feesteditie wordt dit gedeelte een beetje behouden. Masterstudenten, alumni en personeelsleden zijn daarom uitgenodigd om deel te nemen aan de namiddagactiviteiten vanaf 13u00 tot en met 16u00 op de grasvelden tegenover Campus Middelheim. Om 16u00 steken we dan met z'n allen de straat over naar Campus Middelheim, naar het feestterrein achter Komida, waar we ook al onze bachelorstudenten verwelkomen.

Namiddagactiviteit

Zoals elk jaar: een namiddag vol leuke en competitieve spelen. 

Avondactiviteit

Op ons festivalterrein zal de muziek je naar andere oorden brengen. Verschillende foodtrucks voorzien voldoende eten voor iedereen en bij de bar zal je onder andere kunnen genieten van enkele overheerlijke mocktails! Tot slot krijg je in onze "Experience corner" de mogelijkheid om andere deelnemers uit te dagen in verschillende "disciplines".

Praktische informatie

Timing

  • Vrijdag 28 juni 2024
  • 13u00 - 16u00: Namiddagactiviteit voor masterstudenten, alumni en personeelsleden
  • 16u00 - 22u00: Avondactiviteit voor alle studenten, alumni en personeelsleden

Locatie

  • Grasveld Komida campus Middelheim
  • Middelheimlaan 1
  • 2020 Antwerpen

Inschrijving

  • ​Deelname is gratis
  • Inschrijven is verplicht (QR-controle aan de inkom)

FAQ

Mag ik mijn partner meebrengen?

Deze activiteit is enkel toegankelijk voor studenten, alumni en (ex-)personeelsleden van de faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen. Behoort jouw partner niet tot een van deze doelgroepen, dan kunnen wij jouw partner spijtig genoeg niet toelaten.