Bedrijfsbezoek Umicore

Al sinds de oudheid liggen metalen aan de basis van de vooruitgang van de mens. Umicore is wereldleider in de raffinage en recyclage van edele metalen. In Hoboken herwinnen ze 17 metalen, waaronder goud en zilver. Ze zijn uniek door de waaier van materialen die ze kunnen recycleren en de flexibiliteit van hun activiteiten. De materialen die verwerkt worden, zijn gsm’s, laptops, autokatalysatoren, industriële producten… .

Indien u nog oud/kapotte GSM's hebt, dan mag u die meebrengen. In de receptieruimte staat een glazen koker waar ze kunnen worden gedeponeerd. Tijdens uw bezoek zal u vernemen wat er met uw GSM gebeurt.

Voor de veiligheid vragen wij om voor het fabrieksbezoek gepaste kledij te dragen:

  • Plat, gesloten schoeisel;
  • Bedekte armen en benen.

Wanneer

Dinsdag 10 september 2019

Voor wie

Dit bedrijfsbezoek is voor alle alumni ingenieurs (oud-studenten) van Antwerpen en Mechelen, met of zonder partner*. Ook de huidige masterstudenten en interne en externe contacten zijn welkom.

*Partners dienen zich apart in te schrijven en duiden bij 'relatie met Davinga' aan 'Geen van beiden'.

Programma

Het bezoek begint om 14u30 met een business presentatie om de activiteiten toe te lichten, gevolgd door een bezoek aan de fabriek en een afsluitend drankje. Het einde van het bezoek is gepland om 16u30.

Locatie

Umicore Precious Metals Refining
Ingang A
Adolf Greinerstraat 14
2660 Hoboken

Parking

U kan uw wagen parkeren op de bezoekersparking, rechts van het hoofdgebouw. Fietsen kunnen geplaatst worden op de fietsparkeerplaatsen voor bezoekers, onder het hoofdgebouw.

Opmerking

Alumni die zich hadden ingeschreven voor het originele bezoek op dinsdag 19 maart 2019, dienen zich ook opnieuw in te schrijven voor het nieuwe bezoek op dinsdag 10 september 2019. Alumni die zich ingeschreven hadden voor het originele bezoek en niet naar het nieuwe bezoek (kunnen) komen, zullen hun bijdrage automatisch teruggestort krijgen tegen begin juni.
 

Contact

DavingA Campus Groenenborger
Groenenborgerlaan 171
2020 Antwerpen
Belgiƫ
davinga@uantwerpen.be