Over ons

DNA Kinderuniversiteit over onsSterren, vliegtuigen en skeletten, … nemen je op een speelse manier mee naar de wondere wereld van de wetenschappen.

Onder de begeleiding van onze professoren en onderzoekers krijg je de kans om kleine experimenten en proefjes uit te voeren, en spectaculaire demonstraties te volgen. Zo wordt er gegoocheld met wiskunde, mag je DNA uit een kiwi halen, en kan je zelf zalfjes bereiden. In de Quiz-o-polis show proberen kinderen te voorspellen hoe een experiment zal aflopen.

Ook zanger en presentator Rick de Leeuw is opnieuw van de partij. Hij legt het vuur aan de schenen van onze onderzoekers en vraagt hen honderduit tijdens De Vraagstaart.

Veel plezier en maak er een leuke dag van!

Voorbije edities

Duik in ons archief

Partners

De Kinderuniversiteit is een organisatie van de Universiteit Antwerpen in samenwerking met: