Studeren en ondernemen

Heb je als UAntwerpen-student een onderneming, of een idee dat je tot een bedrijf wil uitwerken?

Aan de Universiteit Antwerpen kan je studeren en ondernemen optimaal combineren!

Heb je een pril idee dat je graag wil uitwerken of heb je reeds een up-and-running bedrijf? Aan de UAntwerpen bieden we jou het statuut student-ondernemer aan. Hiermee krijg je een een-op-eengesprek met onze ondernemers-touchpoints, kan je meedoen aan workshops en events van UAntwerpen en haar partners en kom je in contact met je medestudent-ondernemers. Ook ervaren student-ondernemers en alumni-ondernemers delen hier graag hun ervaringen.

 
Wij willen jouw ondernemingstalent laten bloeien! 

Wil je jouw ondernemerstalent graag verder ontplooien? Kom tijdens je studie in je eigen opleiding meer te weten over ondernemen door te kiezen voor een ondernemersvak of een keuzetraject rond ondernemerschap te volgen.
Twijfel je nog om je ondernemersidee verder uit te werken? Naast je studie kan je via ons lokaal netwerk TAKEOFFANTWERP of andere partners deelnemen aan tal van workshops en netwerkevents waar je je idee kan aftoetsen met medestudenten en professionals om zo je ondernemerstalent verder te ontwikkelen.
Ook in een internationale start-up community kan je aan de UAntwerpen met INNO4YUFE van gedachten wisselen met buitenlandse medestudent-ondernemers.
Lees meer over al deze mogelijkheden onder Jouw ondernemerstalent

Ondernemen in Antwerpen

Iets voor jou?

What's next: Ontdek hier de opkomende activiteiten en events!

Kom meer te weten hoe UAntwerpen en haar partners jouw ondernemingsdroom kunnen waarmaken.