Gratis ie-net lidmaatschap voor jonge ingenieurs!

Ben je recent afgestudeerd? Dan hebben nieuws voor jou! Naast je automatisch (en gratis) lidmaatschap van onze alumnivereniging DavingA, heb je als jonge ingenieur ook recht op een gratis lidmaatschap bij ie-net ingenieursvereniging tot en met de leeftijd van 30 jaar.

Dit gratis lidmaatschap biedt jou tal van voordelen en kansen om jouw professionele carrière een duwtje in de rug te geven. Door lid te worden, kan je profiteren van netwerkmogelijkheden, opleidingen, workshops, studiedagen die speciaal zijn ontworpen om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Daarnaast biedt het lidmaatschap bij ie-net ingenieursvereniging jou ook toegang tot de gratis juridische dienstverlening, salarisenquête en waardevolle hulpbronnen om jouw professionele groei te ondersteunen.

ie-net verdedigt en bewaakt de belangen van de ingenieur op Vlaams, Federaal en Europees niveau.

Het enige dat we van jou vragen, is een registratie op www.ikbeningenieur.be of www.ie-net.be/vliegendestart.

We moedigen je aan om gebruik te maken van deze geweldige kans om automatisch lid te worden van ie-net ingenieursvereniging. Het zal je helpen om jouw professionele netwerk uit te breiden, waardevolle kennis op te doen en jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

We hopen alvast jou te mogen verwelkomen binnen onze ingenieurs community!