Welkom bij de personeelsvereniging UAntwerpen!

De afgelopen periode heeft veel nieuwe uitdagingen opgeleverd, ook voor ons als personeelsvereniging. Samen leuke dingen doen was en is nog steeds niet meer zo vanzelfsprekend als voorheen. Stilaan zijn we opnieuw gestart met het aanbieden van activiteiten, workshops, lezingen, steeds volgens de geldende maatregelen.

Voor onze vereniging is fysiek samenkomen essentieel: we willen onze leden immers samen brengen, samen laten genieten, samen laten beleven.

Wat kan u van ons verwachten de volgende weken?

Voor activiteiten die op een fysieke locatie plaatsvinden maken we een keuze tussen kleinere aantallen deelnemers of een alternatieve locatie.

Niet tegenstaande de huidige geldende maatregelen, zijn we blij opnieuw enkele nieuwe activiteiten te kunnen aanbieden!

Zorg goed voor elkaar en voor de anderen!

Reinhilde Tulkens en Daniëlle Verbueken
medevoorzitters