Kekulé-cyclus XVIII "Solutions for Global Challenges"

!Wegens renovatiewerken aan gebouw Q op Campus Drie Eiken, zullen alle avonden plaatsvinden op Campus Groenenborger T1.03!

Oktober 2019 - maart 2020

 

De transitie naar een koolstofarme economie en maatschappij zien we vandaag als een van de belangrijkste globale uitdagingen. Dit stelt hoge verwachtingen aan het beleid. We rekenen op nieuwe technologieën, die processen duurzaam en circulair kunnen maken. In deze Kekulé-cyclus focussen we op innovaties die deze transitie bevorderen. Zie Programma voor meer details.

Met deze actuele lezingen streeft de Kekulé-cyclus ernaar de bijdrage van wetenschap en techniek aan onze toekomst in beeld te brengen.

Laat u inspireren door de lezingen en discussies en ontmoet de talrijke studenten en professionelen uit onderwijs, onderzoek en industrie, die aan dit forum deelnemen.

Van harte welkom,

Rudolf Vanheertum

Voorzitter van de Kekulé-cyclus

 


Kalender
 • 3
  mrt
  Meer ruimte (voor) onderzoek
  De transitie naar een koolstofarme economie en maatschappij is een van de belangrijkste globale uitdagingen. In deze Kekulé-cyclus focussen we op innovaties die deze transitie bevorderen.
 • 24
  mrt
  Immuniteit en responsen
  De transitie naar een koolstofarme economie en maatschappij is een van de belangrijkste globale uitdagingen. In deze Kekulé-cyclus focussen we op innovaties die deze transitie bevorderen.volg ons op...

Brochure Kekulé XVIII