Online lezingen

Omwille van Covid-19 worden de Spectrumlezingen van september 2020 tot mei 2021 niet in een aula voor publiek gegeven. De lezingen worden wel online aangeboden, gratis. Dat gebeurt via Blackboard Collaborate.

U hoeft daarvoor niets te downloaden op uw computer, tenzij de browser Google Chrome als u die nog niet hebt. Klik hier voor instructies om Spectrumlezingen bij te wonen in Blackboard Collaborate. Lees ze al eens op voorhand. UAntwerpen-medewerkers en -studenten kunnen rechtstreeks naar Blackboard gaan, wanneer ze aangemeld zijn. De lezing staat normaal gezien onder 'Mijn Organisaties'.

De meeste lezingen worden niet opgenomen.

Inschrijven

Vanaf nu kunt u inschrijven voor een lezing, of voor meerdere lezingen tegelijk. U kunt ook inschrijven voor één lezing en later dan nog eens voor een andere. De eerdere inschrijvingen blijven geregistreerd, u hoeft die dus niet opnieuw in te voeren.

Na inschrijving krijgt u een bevestigingsmail. Als u die niet krijgt, hebt u uw e-mailadres misschien niet correct ingevuld. Vul het inschrijvingsformulier opnieuw in met het correcte e-mailadres.

Ten laatste om 10 uur op de dag van de lezing krijgt u een tweede e-mailbericht met daarin nog eens de instructies en een link naar de lezing. Als u dat niet krijgt, kijk dan eerst eens in de SPAM.

Uiterste inschrijvingsdatum

Inschrijven kan telkens tot de dinsdag vóór de lezing - 10.00 uur. Daarna worden de inschrijvingen afgesloten.

Duur van de lezingen

De lezingen starten om 14.15 uur en duren tot ca. 15.30 uur of 15.45 uur, afhankelijk van de vragen.