Kekulé-cyclus XVII:  Realizing the unimaginable

Wegenwerken Drie Eikenstraat Edegem

Op 13 november start de vernieuwing van de Drie Eikenstraat in Edegem. Het omvangrijke wegenwerk zal in totaal een jaar in beslag nemen. De meest hinderlijke werken zullen ongeveer acht maanden duren.

Gedurende die periode zal er eenrichtingsverkeer gelden in de Drie Eikenstraat tussen de brug met de E19 en de Prins Boudewijnlaan. Doorgaand verkeer in de andere richting moet de grote omleidingen volgen via de Prins Boudewijnlaan/Groeningelei of Prins Boudewijnlaan/R11.

bron

Oktober 2017 - maart 2018

In Kekulé-cyclus XVII verkennen we domeinen in wetenschap en technologie waar in de toekomst belangrijke doorbraken verwacht worden.Nobelprijswinnaar professor Ben Feringa opent de cyclus met een voordracht over de ontwikkeling van moleculen met ongeziene mechanische eigenschappen.voor meer informatie kunt u onze programmapagina bezoeken

Met deze actuele thema’s wil de Kekulé-cyclus de bijdrage van wetenschap en techniek aan de ontwikkeling van onze toekomst in beeld brengen.We nodigen u graag uit deze inspirerende voorbeelden te leren kennen en kijken uit naar de talrijke contacten met studenten en professionelen uit onderwijs, onderzoek en ontwikkeling en industrie.

Van harte welkom,

Rudolf Vanheertum

Voorzitter van de Kekulé-cyclus

 


Kalender
Er zijn momenteel geen activiteiten of nieuwsitems beschikbaar.


volg ons op...

Brochure Kekulé XVII