Cofena organiseert elk seizoen een zestal concerten in de Elisabethzaal in Antwerpen. De meest gerenommeerde internationale orkesten brengen die avonden luisterbare klassieke muziek. Het volledige programma met informatieve uitleg vind je op de Cofena-website.

Deze concerten brengen je een leuk avondje uit met een aangename muzikale ervaring en daarbovenop een korting van 10%. Dit geldt zowel voor een abonnement voor de zes concerten, als voor de tickets voor één voorstelling. ​

Alumni van UAntwerpen ontvangen 10% korting door bij bestelling van het abonnement of de tickets een unieke kortingscode vermelden.

Tickets kunnen per concert aangeschaft worden:​

  • Digitaal via de website; na betaling met een kaart ontvang je de tickets in je mailbox. Er worden geen tickets per post verzonden
  • Aan de kassa van de ZOO; je betaalt ter plaatse en krijgt de tickets mee 
  • De avond van het concert aan de kassa van de Elisabethzaal, een uur voor aanvang

Vul je alumninummer hieronder in en ontvang de unieke kortingscode onmiddellijk in je mailbox.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Hou je alumninummer bij de hand. Dit nummer vind je op je Alumni Clubkaart of je oude studentenkaart. Ben je dit nummer vergeten? Vraag het dan snel op.
  2. Vul je alumninummer hierboven in. Als we een geldig e-mailadres kunnen linken aan dat nummer, sturen we je via e-mail de unieke kortingscode om tickets te bestellen aan het kortingstarief.

Vragen? Stuur een e-mail naar alumni@uantwerpen.be.