Bij UAntwerpen vind je originele en duurzame merchandise gaande van kleding tot luxegeschenken en congresmateriaal voor jezelf, of om als aandenken te geven aan bezoekers, uitwisselingsstudenten, emeriti en vrienden. Ook voor de kleinsten zitten er leuke geschenken in het aanbod.

In het productportfolio focussen we op duurzaamheid, originaliteit en verantwoord ondernemen. Alle producenten ondertekenen een verdrag van goede arbeidsomstandigheden. Daarnaast werkt onze leverancier samen met tewerkstellingsprojecten en lokale producenten. 

Het aanbod omvat een:

  • Corporate line die strikt aansluit bij de huisstijl. Deze wordt gekenmerkt door een overwegend witte kleur waaronder balpennen, markeerstiften, sleutelhangers en meetlatjes. 
  • Community line die wat speelser is. De klemtoon ligt op het rood van het UAntwerpen-logo, met onder meer teddybeertjes, babyrompertjes en rode hoodies.

De combinatie van duurzaamheid en een gezonde dosis creativiteit, zorgt voor een aantrekkelijk aanbod dat voor iedereen toegankelijk is.

Voor grote volumes, speciale vragen of aangepaste producten kan je rechtstreeks het Departement Marketing en Communicatie van UAntwerpen contacteren.