15 maart 2024 | Een succesvol kick-off event!

Op vrijdag 15 maart 2024 verzamelde het GOBAREG onderzoeksteam samen met tal van geïnteresseerden in Brussel voor de aftrap van het project. Het was een boeiende ochtend waar het onderzoeksteam de recente bevindingen uit onderzoek naar doelregelgeving deelde en het project presenteerde. De heer Krystof Krijt van de Rijksoverheid deelde zijn uitgebreide ervaring met verschillende types regelgeving binnen de Nederlandse Omgevingswet. De deelnemers kregen ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en feedback te geven over het project. Na afloop van de ochtendsessie genoten de aanwezigen van een gezamenlijke lunch. Alle informatie die tijdens het evenement werd gedeeld, is ook beschikbaar op ons Kennisplatform. Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement!

GOBAREG kick-off (3).png
19 dec 2023 | Eerste GOBAREG consortium meeting

Op 19 december 2023 kwam het voltallige GOBAREG onderzoeksteam een eerste keer (online) samen in een consortium meeting. Tijdens deze meeting bespraken we onder andere de voortgang van het project, de interne werking van het team en het kick-off event.

1 dec 2023 | GOBAREG team bijna volledig

Met de start van 4 nieuwe onderzoekers is het GOBAREG team bijna volledig. Op 1 december 2023 mochten we we Lise Frehen (postdoc onderzoeker-coördinator), Lucas Brants, Belén Garcia-Guisasola en Amber van Heerebeek (doctoraatsonderzoekers) verwelkomen. Eerder waren Sophie Op de Beeck en Danika Pieters (valorisatiemanagers) reeds van start gegaan op het project. Ook Cassandra Willems, FWO aspirant op een gerelateerd project, zal nauw betrokken zijn bij het project. Samen met de 6 promotoren (Koen Verhoest, Patricia Popelier, Peter Bursens, Stéphanie De Somer, Wim Marneffe en Samantha Bielen) is het onderzoeksteam zo bijna compleet. Op 1 maart 2024 zal nog een laatste doctoraatsonderzoeker zich bij het project aansluiten. Een overzicht van het onderzoeksteam vindt u hier.