TINNITUSAVOND VOOR PATIËNTEN (9 feb. 2023, taal NL)  🇧🇪 🇳🇱

Tinnitus, het horen van een geluid zonder dat het in de omgeving aanwezig is, wordt door ongeveer 1 op 6 volwassenen ervaren en kan een aanzienlijke impact hebben op de kwaliteit van leven.

Het TINnitus Treatment & Research Centre Antwerp (TINTRA), deel van de dienst Neus-Keel-Oor in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, is een gespecialiseerd expertisecentrum voor tinnitus. Jaarlijks begeleidt ons multidisciplinair team meer dan 2000 patiënten waarbij de patiënt nauwgezet begeleid wordt van diagnose tot en met behandeling.

Naar aanleiding van de International Tinnitus Awareness Week organiseerde TINTRA in februari 2023 een tinnitusavond voor patiënten. Hierbij lichtten we de nieuwste inzichten omtrent tinnitus en tinnitusbehandelingen toe. Nadien was er ruimte voor een hapje en een drankje waarbij men verhalen en ervaringen kon uitwisselen met lotgenoten. De leden van het tinnitusteam stonden klaar om vragen te beantwoorden. Deze avond vondt plaats in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (Drie Eikenstraat 655, 2650 Edegem) in het Auditorium Kinsbergen, route 12. Alle mensen die tinnitus ervaren en hun naasten waren hierop welkom.

Voor vragen/opmerkingen kan u terecht bij nko@uza.be.