HoorLINK 🇧🇪 🇳🇱

HoorLINK is een dienstverleningsproject van de Universiteit Antwerpen dat geleid wordt door prof. Vincent Van Rompaey, prof. Laure Jacquemin en prof. Annick Gilles. HoorLINK zal gratis lessenpakketten lanceren gericht op gehoor én slechthorendheid, op maat gemaakt voor het secundair onderwijs.

Via dit initiatief willen we aantrekkelijk lesmateriaal ontwikkelen om het bewustzijn en de preventie van gehoorverlies te bevorderen. HoorLINK gaat van start in het voorjaar van 2025.

Zie: https://hosting.uantwerpen.be/hoorlink/ (opent in nieuw venster)

 

Dienst NKO - Neus-keel-oorziekten - UZA 🇧🇪 🇳🇱

Zoekt u informatie over medische behandelingen, klinische onderzoeken of bent u gewoon nieuwsgierig naar het zorgaanbod van de dienst Neus-Keel-Oorziekten van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen? Op de website van de dienst NKO vindt u de tastbare resultaten van het onderzoek van onze vakgroep terug. Baanbrekend klinisch onderzoek en evidence-based behandelingen ontmoeten hier elkaar, vaak voortkomend uit het fundamentele onderzoek dat aan onze universiteit wordt uitgevoerd. De samenwerking tussen de Universiteit Antwerpen en het Universitair Ziekenhuis Antwerpen zorgt ervoor dat de nieuwste ontwikkelingen op verschillende domeinen naadloos worden geïntegreerd in de patiëntenzorg.

Zie: https://www.uza.be/neus-keel-oorziekten (opent in nieuw venster)


Interuniversitaire Samenwerking Tandheelkunde 🇧🇪 🇳🇱

Bijscholingen, lezingen en peer reviews voor Vlaamse tandartsen, in het kader van de RIZIV-accreditering. (Tot het jaar 2020.)

Zie: https://www.interthk.be (opent in nieuw venster)